Kinderen, jongeren en jeugd

Facebook Ekklesia Tilburg Twitter Ekklesia Tilburg

 

Ekklesia Tilburg stelt zich ten doel om kinderen, jeugd en jongeren een eigen en veilige plaats bieden en ze te betrekken bij de gemeenschap en in bredere zin in de christelijke traditie, waarbij ze in aanraking komen met een diversiteit aan levensbeschouwelijke en maatschappelijke onderwerpen. Hiertoe is een werkgroep opgericht die specifiek voor deze doelgroep de belangen behartigt en activiteiten organiseert. Op dit moment zijn er voorzieningen en activiteiten voor kinderen en pubers. De komende tijd zullen ook activiteiten voor jongeren nader worden onderzocht en worden ontplooid. Voor meer informatie over de kinderkerk en Feniks kunt u zich wenden tot  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (afgevaardigd bestuurslid).

 

Kinderkerk

Voor kinderen is er tijdens de vieringen op zondag kinderkerk. Iedere bijeenkomst heeft het karakter van een viering, afgestemd op de leeftijd van de aanwezige kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er veilige opvangvoorzieningen. Voor de groteren is er een verhaal of creatieve opdracht rond bijvoorbeeld een bijbels thema. Er is altijd toezicht door een ervaren vrijwilliger.

 

Feniks

Voor de jeugd in het voortgezet onderwijs is er de Puberclub Feniks. Feniks komt een aantal zondagen in het jaar bijeen. De invulling van een bijeenkomst wordt deels geïnitieerd door de Jeugd zelf. De bijeenkomsten worden voorbereid en geleid door ervaren vrijwilligers.

Seizoen 2015/2016:

Feniks organiseert dit seizoen bijeenkomsten op de volgende data: 29 november - niet in december - 31 januari - 28 februari - 13 maart - 24 april (speciale jongerenviering).

Copyright © 2013. All Rights Reserved.