Kinderen, jongeren en jeugd

Facebook Ekklesia Tilburg Twitter Ekklesia Tilburg

 

Ekklesia Tilburg stelt zich ten doel om kinderen, jeugd en jongeren een eigen en veilige plaats bieden en ze te betrekken bij de gemeenschap en in bredere zin in de christelijke traditie, waarbij ze in aanraking komen met een diversiteit aan levensbeschouwelijke en maatschappelijke onderwerpen. Hiertoe is een werkgroep opgericht die specifiek voor deze doelgroep de belangen behartigt en activiteiten organiseert. Op dit moment zijn er voorzieningen en activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Voor meer informatie over de kinderkerk kunt u zich wenden tot Nell Toemen (afgevaardigd bestuurslid).

 
Kinderkerk

Voor kinderen is er tijdens de vieringen op zondag kinderkerk. Iedere bijeenkomst heeft het karakter van een viering, afgestemd op de leeftijd van de aanwezige kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er veilige opvangvoorzieningen. Voor de groteren is er een verhaal of creatieve opdracht rond bijvoorbeeld een bijbels thema. Er is altijd toezicht door een ervaren vrijwilliger.

 
Jongeren

Voor kinderen van 12 jaar en ouder bestaat de mogelijkheid om kerkassistent te worden. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij voldoende interesse starten wij activiteiten op voor de leeftijd 12-16 jaar.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.