De pastoraal coördinator van Ekklesia Tilburg: Miranda Vroon-van Vugt

Facebook Ekklesia Tilburg Twitter Ekklesia Tilburg

Miranda, foro: Ferdinand BongerMiranda is als als pastoraal coördinator een centraal gezicht in de gemeenschap van Ekklesia Tilburg. Daarnaast heeft ze zoals veel anderen meer functies binnen onze gemeenschap.

U kunt mij benaderen met vragen. U kunt mij bijvoorbeeld vragen voor een gesprek. U kunt ook vragen, zorgen en opmerkingen over de gemeenschap en vieringen van Ekklesia Tilburg aan mij voorleggen. U kunt aan mij uw vragen stellen over wie, waarvoor en wanneer. Ik zal uw vragen proberen te beantwoorden of u naar de betreffende werkgroep of persoon doorverwijzen.

Daarnaast coördineer ik de organisatie van de liturgie. Dat betekent dat roosterwijzigingen aan mij doorgegeven mogen worden. Wie voor een bijeenkomst in de Opstandingskerk een zaal wil reserveren kan mij een mail sturen, ik zorg dat het in de agenda van de PGT wordt vastgelegd.

Ik ben aan te spreken op zondagen na afloop van de vieringen en te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tot ziens bij Ekklesia Tilburg!

Miranda

Copyright © 2013. All Rights Reserved.