Werkgroep Diaconie

Facebook Ekklesia Tilburg Twitter Ekklesia Tilburg

 

De essentie van diaconie is het omzien naar elkaar, hulp bieden aan allen die dit nodig hebben. De diaconie van Ekklesia Tilburg stelt zich ten doel om, geïnspireerd door de SCHRIFTEN, concreet gestalte te geven aan deze essentie. Dit kan door het geven van een financiële bijdrage aan reeds bestaande of door de Ekklesia zelf geïnitieerde projecten. Maar zeker ook door het aanreiken van een helpende hand of medemenselijke betrokkenheid in de vorm van ziekenbezoek, vervoersdienst voor mensen die minder makkelijk met het openbaar vervoer naar de zondagse vieringen kunnen komen of andere concrete initiatieven.

Als u iemand kent die hulp nodig heeft of u heeft zelf hulp nodig, aarzel dan niet en neem contact op met de werkgroep.

Als u het werk van de diaconie van Ekklesia Tilburg financieel wilt steunen, kunt u uw gift overmaken op bankrekening NL22 TRIO 0784.7963.78 t.n.v. Stichting Ekklesia Tilburg onder vermelding van ‘Diaconie’. Uw steun is van harte welkom.

De werkgroep Diaconie bestaat uit:
Arthur van Tongeren,
Toos Scholtes,
Elly den Hengst,
Gerry Hovers,
Tiny Potters- Koenders,
Yvette van den Bogert.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schrijven voor Amnesty

De Werkgroep Diaconie ziet het schrijven voor Amnesty als een noodzaak zolang er in de wereld mensenrechten worden geschonden. Wij hopen dat u op één van onderstaande manieren met ons meeschrijft.

1. Fysiek schrijven kan tijdens een van de maandelijkse bijeenkomsten bij MFA Het Spoor in Tilburg of in de Duynsberg. Meer informatie via http://www.amnestytilburg.nl/cms/index.php/activiteiten/schrijfavonden

2. Digitaal schrijven kan ook. Lekker snel en makkelijk.

        a. Ga naar https://www.amnesty.nl/kom-in-actie

        b. Selecteer het item waarvoor je wilt schrijven

        c. Je vult je gegevens in en klikt op verzenden

Benieuwd naar de behaalde resultaten door het schrijven voor Amnesty of een van de vele andere acties van Amnesty? Neem een kijkje op de site https://www.amnesty.nl/nieuws

Copyright © 2013. All Rights Reserved.