Werkgroep Geloofsverdieping

Facebook Ekklesia Tilburg Twitter Ekklesia Tilburg

 

Ekklesia Tilburg wil meer zijn dan alleen een groep die elkaar ontmoet tijdens de zondagse vieringen. Op termijn willen we naast de vieringen op zondag een aantal activiteiten  aanbieden waarin het ontmoeten van de ander en de Ander centraal staat.  De  werkgroepheeft in het najaar van 2013 gepeild waaraan behoefte is en hoopt vanaf 2014 een interessant programma te kunnen aanbieden. Te denken valt aan een bijbelkring, gespreksavonden rondom een bepaald thema, een leesgroep, filmavonden en excursies. De activiteiten zullen openstaan voor alle belangstellenden. De werkgroep bestaat momenteel uit Huub Evers, Wigle de Jong, Toine van Poppel en Esther Theunissen.

 

Meditatieve wandelingen door de natuur.

Wandeling, foto Jan GloriusEnkele malen per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseert Ekklesia Tilburg een meditatieve wandeling door de natuur. We wandelen in stilte en wisselen daarna onze ervaringen uit:

  • wat doet het je
  • wat komt er in je op.

We vertrekken meestal om acht uur bij de Opstandingskerk en zijn tijdig terug voor de viering. Iedereen die redelijk goed ter been is kan meelopen, je kunt per keer opgeven - het wordt geen vaste wandelgroep. Graag zelf iets te drinken/eten meenemen. 

 

 

Contact

Heeft u belangstelling voor een specifieke activiteit en wilt u graag meer informatie, aarzel niet maar neem contact op met één van bovenstaande werkgroepleden. Meestal is één van hen wel aanwezig na de viering op zondagmorgen, maar u kunt hen ook via de (elektronische) post bereiken via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Copyright © 2013. All Rights Reserved.