Op 24 december vieren Ekklesia Tilburg en de Protestantse Gemeente Tilburg en Omstreken samen Kerstavond. Je bent van harte welkom in De Opstandingskerk. De viering begint om 21:30 uur. Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, kom dan rond 21:00 uur. 

Tijdens de viering wordt ‘Belofte van Toekomst’ gezongen: een Woorddienst voor Kerstavond op tekst van Franck Ploum en muziek van Arjan van Baest. Daarnaast is er veel sfeervolle samenzang van bekende kerstliederen uit beide gemeenschappen.

Speciaal voor deze viering is het Ekklesia-koor uitgebreid met gastzangers uit beide gemeenschappen. Het koot staat onder (bege-) leiding van Noortje Krämer en Erna Melis. Helga Baan (orgel) en Ad van den Nieuwenhuizen (fluit) zorgen voor muzikale opluistering.

Voorgangers zijn Miranda Vroon-van Vugt van Ekklesia Tilburg en Abje van Andel (ouderling van dienst van de protestantse gemeente). Het motto is: Kind van toekomst.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *