Structurele giften

Stichting Ekklesia Tilburg is financieel onafhankelijk en bestaat dankzij de bijdrage (financieel en in natura) van geïnteresseerden. Je kunt je financiële steun aan Ekklesia Tilburg op twee manieren regelen.

Vaste kerkbijdrage

Als je ons structureel wilt ondersteunen, vul dan het formulier Kerkbijdrage Ekklesia Tilburg in. Hiermee zeg je een (vaste) bijdrage toe voor een door jou bepaalde periode, of tot wederopzegging. Tevens geef je aan of je de bijdrage per maand, per kwartaal of per (half) jaar over gaat maken. Door het invullen van dit formulier help je onze penningmeester enorm bij het plannen van onze financiën, nu en in de toekomst.

Periodieke gift

Ben je van plan om Ekklesia Tilburg voor minimaal vijf jaar een vaste financiële bijdrage te geven? Dan is het fiscaal interessant om te kiezen voor een periodieke gift, zodat je niet te maken hebt met de drempel voor aftrek van giften. Vul hiervoor het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld in en stuur dit na ondertekening op naar de penningmeester van Ekklesia Tilburg (let op: zowel het exemplaar voor schenker als ontvanger opsturen). De penningmeester verwerkt dit formulier verder en stuurt je het exemplaar voor schenker retour.

Gegevens Ekklesia Tilburg ten behoeve van het formulier
Op het formulier van de Belastingdienst dienten de volgende zaken te worden ingevuld over Ekklesia Tilburg.

  • Stichting Ekklesia Tilburg
  • De Stille Wille 187
    5091 WE Oost West en Middelbeers
  • RSIN: 852575622
  • Ter attentie van:
    Yvette van den Bogert
    (penningmeester)

Meer informatie?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester, Yvette van den Bogert. Zij is te bereiken via penningmeester@ekklesiatilburg.nl.