Structurele giften

Als je ons structureel wilt ondersteunen, vul dan het formulier Kerkbijdrage Ekklesia Tilburg in. Hiermee zeg je een (vaste) bijdrage toe voor een door jou bepaalde periode, of tot wederopzegging. Tevens geef je aan of je de bijdrage per maand, per kwartaal of per (half) jaar over gaat maken. Door het invullen van dit formulier help je onze penningmeester enorm bij het plannen van onze financiën, nu en in de toekomst.

Ben je van plan om Ekklesia Tilburg voor minimaal vijf jaar een vaste financiële bijdrage te geven? Dan is het fiscaal interessant om te kiezen voor een periodieke gift, zodat je niet te maken hebt met de drempel voor aftrek van giften. Vul hiervoor het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld in en stuur dit na ondertekening op naar de penningmeester van Ekklesia Tilburg (let op: zowel het exemplaar voor schenker als ontvanger opsturen). De penningmeester verwerkt dit formulier verder en stuurt je het exemplaar voor schenker retour.

Meer informatie?
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met onze penningmeester, Yvette van den Bogert. Zij is te bereiken via penningmeester@ekklesiatilburg.nl.