Koor en werkgroepen

Ekklesia Tilburg is een gemeenschap voor én door mensen. Bijna alle leden van Ekklesia Tilburg besteden tijd, (vak)kennis, zorg en passie om te doen wat we willen doen: samen vieren en aanwezig zijn in de Tilburgse gemeenschap.

Bij ‘samen vieren’ hoort samen zingen. Het koor zingt ons voor. De vieringen hebben inhoudelijk een open karakter naar de actualiteit van religie en samenleving. De werkgroep Liturgie heeft als taak de vieringen inhoudelijk en praktisch te organiseren en de kwaliteit te borgen. Na de viering ontmoeten we elkaar met koffie. Koffie, bloemen, boekjes, zonder de werkgroep Facilitair zouden we nergens zijn!

Aanwezig in de Tilburgse gemeenschap zijn we vanuit de werkgroep Diaconie. De essentie van diaconie is omzien naar elkaar, en dat is ook de essentie van onze gemeenschap.  Tot slot is er de werkgroep Communicatie die zorgt voor zichtbaarheid van onze gemeenschap.

Wil je jouw passie en (vak)kennis ook met ons delen? En bovendien genieten van de gezelligheid van elkaar? Neem dan contact met een van de werkgroepen op! Je kunt ook een bericht sturen aan ekklesia@ekklesiatilburg.nl